Welkom op mijn blog; vol nuttige kennis, inspiratie & interessante weetjes


Welke kleur nagels kies jij?

Acryl, polygel en gelpolish manicure is een populaire methode van nagelstyling, waarmee je een blijvend en mooi effect krijgt. Het kiezen van de juiste kleur kan echter voor veel mensen een moeilijke taak zijn. In deze blog bespreken we de meest populaire en universele kleuren die voor elke gelegenheid passend zijn.

Lees meer »

Wat zeggen nagels over je gezondheid?

Nagels kunnen veel zeggen over onze gezondheid, dus het is zeker de moeite waard om ze eens nader te bekijken. Gewone veranderingen in vorm of kleur zijn het eerste waarschuwingssignaal voor ons lichaam. Deze kunnen bijvoorbeeld wijzen op vitamine tekort of een andere aandoening. Maar hoe kun je de signalen van je lichaam herkennen en wat kunnen ze betekenen?

Lees meer »

Waarop moet je letten bij het kiezen van gelpolish?

Nagelstyling, vooral gellak, groeit elk jaar verrassend snel, mede dankzij de uitstekende houdbaarheid van maximaal 4 weken. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen besluiten hun make-up tasje uit te rusten met een kleurrijke collectie. Als je je afvraagt ​​waar je op moet letten bij het kiezen van een gelpolish of gellak, ook wel hybride lak genoemd, aan het begin van je manicure avontuur, dan is dit artikel iets voor jou.

Lees meer »