Waarop moet je letten bij het kiezen van gelpolish?

Nagelstyling, vooral gellak, groeit elk jaar verrassend snel, mede dankzij de uitstekende houdbaarheid van maximaal 4 weken. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen besluiten hun make-up tasje uit te rusten met een kleurrijke collectie. Als je je afvraagt ​​waar je op moet letten bij het kiezen van een gelpolish of gellak, ook wel hybride lak genoemd, aan het begin van je manicure avontuur, dan is dit artikel iets voor jou.

Veelgemaakte fouten bij het kiezen van het juiste product

Vaak laten we ons verleiden door de prijs of kleur, wat absoluut de verkeerde benadering is, vooral als het om onze huid of nagels gaat. Het is de moeite waard om u te concentreren op de samenstelling van cosmetica en te controleren of een van de ingrediënten geen allergieën of een negatieve allergische reactie veroorzaakt. Dit probleem wordt vaak over het hoofd gezien en resulteert in ongebruikte producten in onze badkamer of in toilettas. Bovendien denken we vaak niet na over de mate van nagellakpigmentatie, wat betekent dat zelfs na een paar dagen het product kan afbladderen en lelijke vlekken op de nagels kan achterlaten.

Een andere fout bij het kiezen van zowel gelpolish als klassieke nagellak is de vloeibare consistentie. Het zorgt ervoor dat het product tot op de nagelriemen overvloeit wat kan resulteren tot ernstige allergieën. Maar waar moet u dan op letten als u gellak wilt aanschaffen?

Kenmerken van een goede gellak of gelpolish

Een van de belangrijkste kenmerken waarop we ons moeten concentreren, is de samenstelling. De ingrediënten mogen onze nagels op geen enkele manier irriteren of allergische reacties veroorzaken. Uit zorg voor elk type huid en nagels heeft Mistero Milano een speciale lijn Make Me Free producten ontwikkeld , deze collectie heeft de ideale oplossing voor mensen die last hebben van allergieën na het gebruik van een hybride nagelproducten, een HEMA vrije collectie.

Een ander belangrijk gegeven is de consistentie van het product. Het mag niet te dik en niet te dun zijn, waardoor het product niet op de nagelriemen vloeit en zich gemakkelijk over de nagelplaat verspreidt. Perfecte verdeling wordt gegarandeerd door een speciaal geprofileerde penseeltje. Dankzij de romige consistentie van de lak ben je zeker van een volledige dekking met twee dunne lagen.

Nog een probleem waar we op richten bij het kiezen van een lak is de capaciteit en de prijs. Het is de moeite waard om hier het gramgewicht om te rekenen in vergelijking met de prijs voor 1ml. De hybride nagelproducten van Mistero Milano zoals gellak, base en topcoats zijn te verkrijgen in 7ml en 15ml. Dit om duurzaamheid van het product te garanderen. 

Bovendien is het de moeite waard om na te denken over producten van gerenommeerde fabrikanten, waarvan we zeker zijn dat de samenstelling en formule een gemakkelijke toepassing garanderen. Bovendien werkt de mening van klanten die tevreden zijn met de eigenschappen van een bepaald product in haar voordeel en stimuleert het de aankoop maar ook het gebruik.

De garantie om de beste nagelproducten te kiezen , is ook het gebruik van innovatieve oplossingen, d.w.z. de Solvent Free-formule, d.w.z. oplosmiddelvrije producten. Het zorgt voor een langer behoud van de levensduur van producten met behoud van de maximale comfortabele consistentie. Hierdoor zal een product met zo'n breed scala aan functies zelfs de meest veeleisende klanten tevreden stellen.

Rating: 5 sterren
1 stem


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.