Welkom bij dé shop voor professionele nagelproducten en lichaamsverzorging, stuk voor stuk duurzame producten die ontwikkeld zijn met de grootste zorg. Zo zijn alle nagelproducten van Mistero Milano natuurvriendelijk en dierproefvrij. Milano maakt gebruik van de nieuwste technologieën waardoor ze een hoge kwaliteit kunnen garanderen en veilig zijn voor de gezondheid. Hiermee geef je je klanten de nagels die ze verdienen. 

“So many polish colours, so few fingers!”

Ben je op zoek naar manieren voor een perfecte en snelle manicure? "Builder in een bottle" heeft een een zelf nivellerende consistentie en is te gebruiken bij de ‘no filing’ techniek. Zo bespaar je dus enorm veel tijd tijdens de behandeling.


Mistero Milano nagelproducten

ONTMOET MISTERO MILANO

De producten van Mistero Milano zijn voornamelijk gericht op professionals die zich richten op bewezen, duurzame en effectieve oplossingen in de nagelstyling wereld. In ons aanbod vindt u alleen producten van de hoogste kwaliteit, waardoor u een unieke manicure en pedicure creëert. Naast het fenomenale pallet van meer dan 200 kleurrijke gelpolish kleuren, bieden we ook base & top, gel-, acrylgel en acryl aan. Maar ook voor de voorbereiding en verzorging van uw manicures zijn verkrijgbaar in het assortiment.

Maar wat onderscheidt Mistero Milano?

 • We hebben meer dan 12 jaar ervaring in het creëren van innovatieve producten en trends!
 • We hebben ons eigen R&D-lab en ultramoderne technologie.
 • We hebben meer dan 100 getrainde merkinstructeurs over de hele wereld, waaronder Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië en Engeland!
 • We bieden meer dan 1000 producten aan, waarvan er meer dan 200 nieuw zijn in het jaar!
 • Als je voor ons kiest, zet je in op een veilige en langdurige manicure! 

Nog meer voordelen!

 • De romige textuur van onze gellakken en het gebruik van geavanceerde formules garanderen een goede dekking, buitengewone hechting en een prachtige kleurintensiteit!
 • Of wat dacht je van duurzame formule van bijvoorbeeld onze builder gel. Hierdoor is hij extreem hechtend en kunnen tegen een stootje! Je hoeft je geen zorgen te maken over barsten of belletjes in je nagels. Bovendien is de zuurvrije gelformule zelfs geschikt voor mensen met een gevoelige huid of voor de meeste allergieën. Net zoals onze HEMA vrije gelpolish, base & top. 

Kies voor Mistero Milano, geniet van betrouwbare producten en word verliefd op het creëren van mooie, stijlvolle nagels

>>> shop ze nu online

Oja, en wist je dat wij dierenproefvrij zijn? Meer zelfs, Mistero Milano ondersteunt meerdere dierenasielen!

Levering aan huis

Zoals de meeste klanten mij kennen, streef ik altijd naar de beste service en klantgerichte werkwijze. Zo ook met het leveren van producten en voorraadbeheer. De nagelproducten van Mistero Milano kunnen via "Het Nagelhuuske" rechtstreeks besteld worden. Maar worden dan vanuit Mistero Milano gestuurd naar jou. Zo kan ik de juiste voorraad garanderen, de beste kwaliteit en kunnen jullie nog meer profiteren van korting acties en sales. Maar ook leveren gaat dan vele malen sneller. En nog een voordeel, het assortiment is uitgebreid met nog meer heerlijke producten.

Bestellingen die (bij Mistero Milano) voor 11u binnenkomen op een werkdag worden de dag zelf verstuurd. Latere bestellingen zijn afhankelijk van de drukte en de vervoerder en kunnen een dag vertraging hebben. Alle pakketten worden verstuurd met DPD.

Nederland:

 • Voor 11u besteld: de volgende werkdag geleverd (afhankelijk van de regio kan dit één dag langer onderweg zijn)
 • Na 11u besteld: 1-2 werkdagen
 • Bestellingen onder de €50 (incl. BTW) > € 4,95
 • Bestellingen boven de €50 (incl. BTW) > gratis

België:

 • Voor 11u besteld: de volgende werkdag geleverd
 • Na 11u besteld: 1-2 werkdagen
 • Bestellingen onder de €50 (incl. BTW) > € 4,95
 • Bestellingen boven de €50 (incl. BTW) > gratis