✓ Hoge kwaliteit producten ✓ Gratis advies ✓ Binnen 48uur verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €50

Nagelstudio Het Nagelhuuske

Gellak & Rubberbase 

Prachtig, gelakte nagels voor een langere periode, dus ook ideaal voor op vakantie.

Bent u ook klaar met nagellak die na een paar dagen afbladdert maar wilt u liever geen acryl- of gelnagels? Dan is gelpolish de perfecte oplossing. Gellak wordt gedragen als gel maar heeft de uitstraling van een glanzende nagellak. Het blijft maar liefst 2 á 3 weken zitten, zo heeft u voor langere tijd mooie verzorgde nagels waar u geen omkijken naar hebt. Maar wilt u toch die extra versteviging? Ga dan voor Rubberbase en beleef nog meer plezier van uw nagels. Zeer geschikt voor de nagelbijters onder ons.

 

Acryl(gel)nagels  

Acryl(gel)nagels is een compleet nieuw systeem op het gebied van kunstnagel technieken, ook wel polygel genoemd. Het heeft de hardheid van acryl, maar de substantie van een hard gel. Het heeft geen doordringende geur zoals bij acryl en is makkelijk te verwerken. Het is een super lichte kunstnagel die dus ook nog eens hartstikke sterk is.

Nagelbijt arrangement (incl. Dadi Oil)

Nagelbijten is in de meeste gevallen een gewoonte geworden en veel mensen schamen er zich voor. Dat is bij mij niet nodig. Met het nagelbijt arrangement kan ik u helpen om van het nagelbijten af te komen.  Deze behandeling doen we in 10 stappen. Ik kijk bij de eerste afspraak, het intakegesprek, naar uw nagels en zullen dan starten met de behandelingen. Om uw nagels goed voor te bereiden en het genezingsproces te starten, krijgt u ook de verzorgende en voedende nagelriemolie van Dadi Oil mee naar huis.

Doordat u iedere week terug komt, geef ik u een stok achter de deur. Samen zullen we er voor zorgen dat u weer mooie en gezonde nagels krijgt.

Mijn prijzen zijn duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. Behalve dat heerlijke kopje koffie of thee tijdens uw behandeling!