✓ Hoge kwaliteit producten ✓ Gratis advies ✓ Vegan ✓ Dierproefvrij

fastgel_biab_nagelhuuske_gelpolish_mistero_milano_arnhem
Ben je klaar met nagellak die na een paar dagen afbladdert maar wil je liever geen acryl- of gelnagels? Dan is gelpolish de perfecte oplossing. Gellak wordt gedragen als gel maar heeft de uitstraling van een glanzende nagellak. Het blijft maar liefst 2 á 3 weken zitten, zo heeft u voor langere tijd mooie verzorgde nagels waar je geen omkijken naar hebt. Maar wil je toch die extra versteviging? Ga dan voor Fastgel (BIAB) en beleef nog meer plezier van uw nagels. Zeer geschikt voor de nagelbijters onder ons. Maak nu je afspraak voor prachtig, gelakte nagels en geniet.

acrylnagels acrylgel poygel nagelstudio arnhem

Wil jij die extra versteviging en mooie lange nagels? Dan is acrylgel ideaal voor het verlengen van je nagels maar ook voor de korte natuurlijke nagel. Het is een super lichte kunstnagel die dus ook nog eens hartstikke sterk is. Maar acrylgel heeft ook het voordeel dat er geen hittevorming plaats vindt tijdens het uitharden onder de nagellamp.

Stuur mij een Whatsapp bericht, dan plannen we samen een afspraak in


paraffine manicure nagelhuuske arnhem natuurlijke nagels verzorging handen winterhanden

Een manicure behandeling is veel meer dan alleen het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Zeker als uw handen droog aan voelen en uw natuurlijke nagels in een mindere conditie zijn. Wist u ook dat een paraffine pakking zeer geschikt is bij erg droge handen, winterhanden en voor mensen met reumatische klachten aan de handen!
Maak nu je afspraak en gun jezelf een verwenmoment.


buidsnagels nagelhuuske arnhem nagelstudio de laar trouwen

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Dan heb je vast al dé trouwjurk gevonden en is je bruidskapsel al besloten. Op de mooiste dag van je leven mogen natuurlijk bruidsnagels niet ontbreken, zodat jou aanstaande de ring om een oogverblindende vinger kan schuiven! Niet iedereen is gezegend met prachtige nagels maar tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden voor het creëren van de mooiste bruidsnagels.

Kijk hier voor meer informatie en plan een afspraak in.


nagelbijten nagelstudio arnhem dadi oil nagelhuuske

Nagelbijten is in de meeste gevallen een gewoonte geworden en veel mensen schamen er zich voor. Dat is bij mij niet nodig. Met het nagelbijt arrangement kan ik je helpen om van het nagelbijten af te komen. Deze behandeling doen we in 10 stappen. Samen zullen we er voor zorgen dat je weer mooie en gezonde nagels krijgt.

Kijk hier voor meer informatie over het stappenplan en hoe we aan de slag gaan waar jij blij van word.


Review van een klant bij Het Nagelhuuske ~ Behandeling: acrylgel & nailart

" Me-time dat is wat ik ervaar bij Saskia. Een moment voor mijzelf. Even de boel de boel laten en mijzelf in de watten te leggen door Saskia, beginnend met een kop koffie, gevolgd door momenten van bijkletsen tot even niets hoeven zeggen met een gezellig muziekje op de achtergrond. Saskia is buiten een vakvrouw die weet wat ze wilt, een gastvrouw die er alles aan doet om het je zo behaaglijk mogelijk te maken. Je krijgt ook rustig de tijd om je wensen kenbaar te maken en indien nodig neemt ze het initiatief. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling! "

"Mijn prijzen zijn duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. Behalve dat heerlijke kopje koffie of thee tijdens uw behandeling!"