buidsnagels arnhem het nagelhuuske

Bruidsnagels, een must voor uw trouwdag

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan hebt u vast al dé trouwjurk gevonden en is uw bruidskapsel al besloten. Op de mooiste dag van uw leven mogen natuurlijk bruidsnagels niet ontbreken, zodat uw aanstaande de ring om een oogverblindende vinger kan schuiven! Niet iedereen is gezegend met prachtige nagels maar tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden voor het creëren van de mooiste bruidsnagels. 

Bij mij kunt je terecht voor een (vrijblijvend) intakegesprek om te kijken wat je wensen zijn en naar de mogelijkheden. Samen gaan we doornemen wat je wilt, wat je mooi vindt en zal ik adviseren welke behandeling het beste bij je nagels past. 

Als je besluit om je bruidsnagels door mij te laten verzorgen, plannen we een vervolgafspraak in en ga ik aan de slag met 4 á 5 voorbeeldnagels (accent bruid nagels) op een kunsthand. De gecreëerde accentnagels, n.a.v. jouw wensen, nemen we samen door en maak je zelf een keuze welke de perfecte bruidsnagel wordt. Door gebruik van een kunsthand heb je een visueel beeld hoe je nagels eruit komen te zien op de grote dag.

Zorg er wel voor dat het intakegesprek ruim voor je bruiloft plaats vindt. Dit is handig omdat we zo de definitieve afspraak goed kunnen plannen voor de bruiloft en ik voldoende tijd heb om voorbeeldnagels te creëren. Uiteraard nemen we alles grondig door bij het eerste gesprek en weet je na het gesprek wat je nagels gaan kosten.


Review van een klant bij Het Nagelhuuske ~ Behandeling: gelacryl nagels

" Hele fijne en kundige styliste. Ze denkt goed mee in mijn wensen. Als je op zoek bent naar een prettige styliste, met oog voor jouw handen en nagels maar ook oog voor jou, dan zou ik zeker een afspraak bij Saskia maken."