!!! Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een welkomskorting !!! en veel meer !!!

Bruidsnagels, een must voor uw trouwdag

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan hebt u vast al dé trouwjurk gevonden en is uw bruidskapsel al besloten. Op de mooiste dag van uw leven mogen natuurlijk bruidsnagels niet ontbreken, zodat uw aanstaande de ring om een oogverblindende vinger kan schuiven! Niet iedereen is gezegend met prachtige nagels maar tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden voor het creëren van de mooiste bruidsnagels. 

Bij mij kunt u terecht voor een (vrijblijvend) intakegesprek om te kijken wat uw wensen zijn en naar de mogelijkheden. Samen gaan we doornemen wat u wilt, wat u mooi vindt en zal ik adviseren welke behandeling het beste bij uw nagels past. 

Als u besluit om uw bruidsnagels door mij te laten verzorgen, plannen we een vervolgafspraak in en ga ik aan de slag met 4 á 5 voorbeeldnagels (accent bruid nagels) op een kunsthand. De gecreëerde accentnagels, n.a.v. uw wensen, nemen we samen door en maakt u zelf een keuze welke de perfecte bruidsnagel wordt. Door gebruik van een kunsthand heeft u een visueel beeld hoe uw nagels eruit komen te zien op de grote dag.

Zorg er wel voor dat het intakegesprek ruim voor uw bruiloft plaatsvindt. Dit is handig omdat we zo de definitieve afspraak goed kunnen plannen voor de bruiloft en ik voldoende tijd heb om voorbeeldnagels te creëren. Uiteraard nemen we alles grondig door bij het eerste gesprek en weet u na het gesprek wat uw nagels gaan kosten.