Cadeaubon Het nagelhuuske

Zoek je een geschenk voor je vriendin, moeder, dochter, oma of een collega ... gewoon voor iemand om wie je geeft? Geef ze dan een kadobon van Het Nagelhuuske en laat ze zich onder dompelen in de wereld van beauty. De bon kan gebruikt worden voor een behandeling naar keuze ; van een manicure tot kunstige en kleurrijke nagels. Maar ook in de webshop voor bijvoorbeeld de verzorgende producten van Vianek, Mistero Milano of lijn Zielko. De waarde van de bon bepaal jezelf. De bon is geldig tot een half jaar na aankoopdatum en kan niet ingewisseld worden voor contant geld. De kadobon wordt feestelijk verpakt in een luxe doorzichtig stevig tasje en kleurrijk lint zodat het nog leuker wordt om te krijgen of te geven. 

cadeau bon kadokaart giftcard nagelstudio manicure webshop nagelhuuske

Vanaf € 15,- *** bepaal zelf wat je wil cadeau geven

Deze leuke beauty kadobon is te verzilveren in de nagelstudio maar ook in de webshop voor producten. De cadeaubon is geldig tot een half jaar na aankoopdatum en kan niet ingewisseld worden voor contant geld. Nu ook als WhatsApp Giftcard verkrijgbaar. Verras eens iemand digitaal!

Wil je een andere bedrag besteden aan een cadeaubon? Neem dan contact op via email of Whatsapp, ik help je graag verder.

“I believe in manicures and birthday presents.”