!!! Plaats een bestelling in de webshop en ontvang een leuke verrassing je bestelling !!!

Behandeling Manicure & Paraffine

Een manicure behandeling is veel meer dan alleen het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Zeker als uw handen droog aan voelen en uw natuurlijke nagels in een mindere conditie zijn. Wist u ook dat een paraffine pakking zeer geschikt is bij erg droge handen, winterhanden en voor mensen met reumatische klachten aan de handen!

De handen worden eerst in een lauwwarm handbadje geweekt. Zo worden de nagelriemen zacht en kunnen wij de nagelriemen makkelijk terugduwen en worden losse velletjes op de nagelplaat verwijderd. Daarna worden de handen zachtjes behandeld met scrub om dode huidcellen te verwijderen. Je nagels worden in jouw favoriete vorm op gelijke lengte gevijld. De manicure behandeling wordt afgesloten met een fijne handmassage met een heerlijk geurende olie of handcrème en een verzorgende nagelriemolie.

Een verzorgende manicure behandeling > € 28,50

Breid je manicure behandeling uit met een extra hydraterende paraffine pakking > € 12,50

Paraffine pakking

Bij een paraffine pakking worden je handen ondergedompeld in een bad met verwarmde paraffine, waarna ze lekker warm worden ingepakt. De paraffine trekt in je huid en opent de poriën. Hierdoor verzacht de huid en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Een paraffine pakking versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel en verzacht tevens de nagelriemen. Na ongeveer 10 minuten wordt de paraffine verwijderd door een warme doek en voelen je handen weer heerlijk en verzorgd aan.

Graag van te voren aangeven bij het boeken van je afspraak in verband met opwarm tijd!

Wilt u na de manicurebehandeling gebruik maken van gelakte nagels *gelpolish* dan wordt € 10,- extra in rekening gebracht.