✓ Hoge kwaliteit producten ✓ Gratis advies ✓ Binnen 48uur verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €75

nagelbijt_nagelstudio_arnhem_manicure

Nagelbijt Arrangement (inclusief Dadi Oil 3,75ml)

Hoe ziet nu een nagelbijt arrangement eruit?

Deze behandeling doen we in 10 stappen, 10 afspraken kort op elkaar gepland. Ik kijk bij de eerste afspraak, het intakegesprek, naar je nagels en zullen dan starten met het onderstaande nagelbijt arrangement. Om uw nagels goed voor te bereiden en het genezingsproces te starten, krijgt je ook de verzorgende en voedende nagelriemolie van Dadi Oil mee naar huis. Doordat je iedere week terug komt, geef ik je een stok achter de deur en kan ik je blijven adviseren en tips meegeven hoe om te gaan met de moeilijke momenten. Samen zullen we ervoor zorgen dat je weer mooie en gezonde nagels krijgt.

Ben jij klaar voor weer mooie verzorgde nagels? Maak dan nu je afspraak.

Intake afspraak:

Ik bekijk uw nagels en we nemen het hele arrangement door. Dan plannen we de afspraken in en starten met het nagelbijt arrangement.
Je krijgt bij deze afspraak alvast een verzorgende nagelriemolie mee. Dit om de nagelriemen al te laten hydrateren, te voeden en te herstellen.

2de afspraak: week 1

Je nagels worden nagekeken en verzorgd. De nagelriemen worden teruggeduwd en losse velletjes worden e.v.t. weggehaald. Over de nagel wordt een verstevigend laagje gelegd. Dit laagje zorgt ervoor dat het moeilijker wordt om aan je nagels te bijten en voelt anders waardoor je iedere keer merkt wanneer je aan je nagels zit.

3de afspraak: week 2

Na de 1ste week kom je terug voor controle en zal ik alles bijwerken daar waar nodig. Stukjes die los zitten of eraf zijn worden bijgewerkt. We nemen door wat je moeilijk vindt en ik geef je tips om het makkelijker te maken.

4de afspraak: week 3

Hier gaan we weer de nagels controleren. Je zult nu zien dat de nagel al een stukje gegroeid is. Bij nagelbijters gaat dit een stuk sneller. De nagel probeert namelijk te herstellen. Ik loop alles na en er wordt weer een nieuwe versteviging aangebracht op de nagels. Nagelriemen worden weer verzorgt en we bespreken weer wat u lastig vond.

5de afspraak: week 4

Uw nagels zijn nu al aardig gegroeid en doe ik weer een controle van uw nagels en het aangebrachte product. Is het u toch nog gelukt om aan uw nagels te bijten? Geen probleem dat herstellen we gewoon weer. Een gezonde nagel groeit zo’n centimeter per maand. Bij een nagelbijter gaat dit nog sneller. 

6de afspraak: week 5

Yeah uw nagels zijn weer een stukje langer. Nu krijg je een volledige nabehandeling. De volgende controle is nu na 2 weken.

7de afspraak: week 7

Hier zal ik ook weer je nagels controleren en bijwerken als dat nodig blijkt. We bespreken samen hoe het is gegaan en ik check nog even uw nagels.

8ste afspraak: week 8

Wat een feest, uw nagels zijn weer een stukje langer en u hebt er al 3 weken mee gedaan. U krijgt weer een volledige nabehandeling.

9de afspraak: week 9

Dit is de laatste afspraak van het arrangement, nog even een check up. Vanaf nu kunt een afspraak in te plannen voor nabehandelingen, om de 3 á 4 weken.  

De kosten voor een nagelbijt arrangement is € 165,-. Het is mogelijk het arrangement in 3 keer te betalen. Na het inplannen van het intake gesprek ontvang u een betaalverzoek voor € 20,-. Zodra deze betaling is voldaan, ontvangt u een bevestiging van onze afspraak. Bij het intake gesprek betaalt u € 80,- en op de afspraak week 5 het resterende bedrag van € 75,-

Zie prijslijst voor meer info over andere behandelingen


Review van een klant bij Het Nagelhuuske ~ Behandeling: acrylgel & nailart

" Persoonlijk, kennis van zaken, aandacht, oog voor detail, meedenkend, eerlijk, oplossingsgericht, goede TOP service! "