nagelbijt_nagelstudio_arnhem_manicure

Nagelbijt Arrangement

Hoe ziet nu een nagelbijt arrangement eruit?

Het arrangement bestaat uit 7 behandelingen. Tijdens de eerste afspraak, de intake, maken we een plan die het beste aansluit op jouw wensen. Om uw nagels goed voor te bereiden en het genezingsproces te starten, krijg je verzorgende en voedende nagelriem olie mee naar huis. Doordat je afspraken kort op elkaar worden gepland, geef ik je een stok achter de deur en kan ik je blijven adviseren en tips meegeven hoe om te gaan met de moeilijke momenten. Samen zullen we ervoor zorgen dat je weer mooie en gezonde nagels krijgt.

Ben jij klaar voor weer mooie verzorgde nagels? Maak dan nu je afspraak.

De kosten voor een nagelbijt arrangement is € 300,-. Het is mogelijk het arrangement in 3 keer te betalen. Na het inplannen van het intake gesprek ontvang u een betaalverzoek voor € 50,-. Zodra deze betaling is voldaan, ontvangt u een bevestiging van onze afspraak. Bij het intake gesprek betaalt u €125,- mits je wil starten met de behandelingen. Enkele dagen voor de 5de afspraak ontvang je een betaalverzoek voor het resterende bedrag van €125 -. 

1ste afspraak * week 1 - Intake & behandeling

Tijdens deze eerste afspraak nemen we het plan door die het beste aansluit op jouw wensen. We plannen alvast zover mogelijk vooruit, zodat alle behandelingen in de juiste week uitgevoerd kunnen worden. Bij deze afspraak betaalt u € 125,- d.m.v. een betaalverzoek, mits je wil starten met de behandelingen.

Tijdens de eerste behandeling, na de mini-manicure, kiezen we samen tussen fastgel of acrylgel nagels. Vaak valt de keuze op een set kunstnagels van acrylgel. Dit is harder dan gel, waardoor het nog lastiger is om dit af te bijten en meer stabiliteit geeft.

Je bent gewend aan korte nagels, daarom houden we dat de eerste weken zo! Je krijgt een flesje nagelriemolie mee naar huis om deze dagelijks te kunnen verzorgen, omdat de nagelriemen en vingers van nagelbijters vaak een slechte conditie hebben.

2de afspraak * week 2 - Controle

De tweede behandeling is kort op de eerste ingepland, 1 week later. Je komt langs voor controle en stukjes die los zitten of eraf zijn worden bijgewerkt. We nemen door wat je moeilijk vindt en ik geef je tips om het makkelijker te maken.

3de afspraak * week 3 - Nieuwe set

De nagels moeten in goede staat blijven om niet in de verleiding te komen weer te gaan bijten! Daarom kom je twee weken na het zetten van de nieuwe set alweer langs om de nagels bij te vullen. Je kiest weer een nieuwe afwerking en de nagels mogen nu al ietsje langer gevijld worden.

4de afspraak * week 5 - Controle & bijvullen

De eerste keer opvullen is alweer twee weken geleden en kom je langs om de nagels bij te vullen, alles netjes te maken en we bespreken hoe het gaat.

Je zult nu zien dat de nagel al een stukje gegroeid is. Bij nagelbijters gaat dit een stuk sneller. De nagel probeert namelijk te herstellen. Ik loop alles na en er wordt weer een nieuwe versteviging aangebracht op de nagels. Nagelriemen worden weer verzorgt en we bespreken weer wat je lastig vond.

5de afspraak * week 7 - Controle & herstellen

Nu begin je al steeds minder drang te krijgen om aan je nagels te bijten. Je nagels zijn nu al aardig gegroeid en doe ik weer een controle van je nagels en het aangebrachte product. Is het je toch nog gelukt om aan je nagels te bijten? Geen probleem dat herstellen we gewoon weer. Een gezonde nagel groeit zo’n centimeter per maand. Bij een nagelbijter gaat dit nog sneller. 

Ook vraag ik je voor deze behandeling het laatste deel van € 125,- te voldoen d.m.v. een betaalverzoek.

6de afspraak * week 10 - Controle & bijvullen

Yeah je nagels zijn weer een stukje langer. Nu krijg je een volledige nabehandeling.

7de afspraak * week 13 - Controle & laatste stap

Wat een feest, je nagels zijn weer een stuk langer en je hebt er weer 3 weken mee gedaan. De nagels worden voor de laatste keer bijgevuld. Dit is de laatste afspraak van het arrangement.

We maken een laatste afspraak voor drie á vier weken later. De kosten van deze afspraak valt buiten het arrangement, omdat je vanaf dat moment kiest tussen: verwijderen of bijvullen.

Zie prijslijst voor meer info over andere behandelingen


Review van een klant bij Het Nagelhuuske ~ Behandeling: acrylgel & nailart

" Persoonlijk, kennis van zaken, aandacht, oog voor detail, meedenkend, eerlijk, oplossingsgericht, goede TOP service! "