nagelstudio arnhem webshop nagelproducten

Hey, ik ben Saskia en ik had al jaren de droom om nagelstyliste te worden, om op een professionele wijze nagels en handen kon verzorgen. Dus heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om mijn droom waar te maken en ben ik gestart met de opleiding "allround nagelstyliste". Tijdens deze opleiding zijn alle facetten aan bod gekomen ; Anatomie en pathologie zodat ik het juiste advies kan geven, manicure behandelingen voor de extra verzorging van de handen en de nagels, en acryl- en gelnagels voor het verfraaien van de nagels. En natuurlijk de vele workshops die nog komen gaan. 

En zoals alle grote dingen, ben ik ook klein begonnen. Inmiddels heb ik mijn eigen knusse nagelstudio aan huis ; locatie Arnhem De Laar. En blijf ik alles in de beauty- en nagelwereld volgen zodat u met een tevreden en heerlijk gevoel de deur uitloopt. Let wel, bij mij sta je niet zomaar buiten, ik streef altijd naar het beste resultaat en gun jouw de tijd om dé perfecte kleur en het gewilde design te kiezen. Hier word ik erg enthousiast van en dat kopje koffie met de gezellige gesprekken horen daar ook bij. Want zeg nu zelf: mooie verzorgde nagels zijn een visitekaartje voor elke vrouw én man. 

Ik werk uitsluitend met de gecertificeerde merken zoals Mistero Milano. Zodat mijn geleverde diensten ook gewaarborgd zijn van kwaliteit. Een tevreden klant telt tenslotte voor twee. Tot snel in mijn knusse, gezellige nagelstudio.


" Buiten het feit om dat Saskia een heel fijn en mooi persoon is. Is zij ook erg vriendelijk, enthousiast, kundig en creatief in haar vak. Vernieuwend en weet wat de laatste trends zijn. "

Review van een klant bij Het Nagelhuuske