✓ Hoge kwaliteit producten ✓ Gratis advies ✓ Vegan ✓ Dierproefvrij

Nail prep & Primer Mistero Milano


* Product uitverkocht? Neem gerust contact met me op voor de beschikbaarheid.

* Alle prijzen zijn exclusief BTW, deze worden berekent in de winkelwagen

Welke primer moet je kiezen?

Je gebruikt een primer voor zowel gel, polygel, acryl en gellak nagels. De Nutriente en Delicato primer hebben een zuurvrije formule en zijn dus geschikt voor mensen die snel allergisch reageren. De Standard primer raden we je aan voor mensen met een problematische nagelplaat die vaak last hebben van lifting.

Wil je nail prep kopen? De nail prep is een van de belangrijkste vloeistoffen die de duurzaamheid van je manicure sterk zal verhogen. De nail preps zorgen voor een betere hechting. Het is een product die het vocht van het bovenste gedeelte van je natuurlijke nagelplaat doet verdampen. Waardoor je nagelplaat tijdelijk en plaatselijk uitdroogt. De nailpreps hebben schimmelwerende eigenschappen.

Wil je nagel primer kopen? Nagelprimer is een van de belangrijkste voorbereidingen voor een manicure. Het gebruik ervan zal de duurzaamheid van je manicure sterk verlengen. Primers werken voor nagels als een dubbelzijdige tape waardoor je manicure veel beter zal hechten aan de nagelplaat. Onze aanbod bevat drie verschillende nagelprimers die ontwikkeld zijn voor verschillende doeleinden.