✓ Hoge kwaliteit producten ✓ Vegan ✓ Gratis verzending vanaf € 50,-


Laat je verleiden door onze delicate geurkaarsen!

Alle kaarsen zijn met veel liefde handgemaakt en zijn gegoten in recyclebare potjes. Ook hebben de sojawas kaarsen een superschone verbranding en is daardoor veilig voor jou, je omgeving, je huisdier en je interieur. Soya wax heeft namelijk een lager smeltpunt dan bijvoorbeeld parafine, waardoor je kaars op een lagere temperatuur brandt en langer meegaat! Alle kaarsen zijn vervaardigd uit GMO vrije was, 100% vegan en eco-vriendelijk.

Voor welke geur ga jij?

Gebruiksaanwijzing geurkaarsen

  • Plaats je kaars op een vlakke ondergrond, uit de buurt van tocht en zonlicht. 

  • Laat je kaars één tot twee uur branden. Dit voorkomt de vorming van putjes rond de lont en zorgt ervoor dat je kaars gelijkmatig smelt. Voor de eerste verbranding is het advies om je geurkaars twee uur te laten branden voor de juiste vorming van het "zwembad"

  • Wil je je kaars te doven, blaas dan zachtjes de vlam uit. Wacht tot de was tot aan de rand van de pot is gesmolten om de was soepel en vlak te laten stollen en zo de beroemde put te vermijden.

  • Zorg goed voor de lont. Knip voor elke ontsteking het verbrande uiteinde van de lont lichtjes af (de lont is al geknipt
    voor het eerste gebruik). Hierdoor kan de kaars goed branden en voorkom je zwarte rook en roet aan de randen van de glazen pot. Controleer ook of de lont gecentreerd en verticaal staat voordat je de kaars weer aansteekt. Aarzel niet om, indien nodig, de lont zachtjes recht te zetten met een tandenstoker of een lucifer.

Tover je huis om in een gezellig, geurende walhalla!


Alle producten zijn handgemaakt en afkomstig uit het mooie Frankrijk, regio Rhône-Alpes Auvergne.

Ze zijn samengesteld uit soja of koolzaad plantaardige was en geparfumeerd met de natuurlijke geuren van Grasse.

Deze zacht geurende kaarsen zullen op subtiele wijze een heerlijk parfum verspreiden in je huis op een verantwoorde manier.