✓ Hoge kwaliteit producten ✓ Gratis advies ✓ Vegan ✓ Dierproefvrij

Wax melts & branders

100% NATUURLIJK BIOLOGISCH AFBREEKBARE SOJA WAX


Prikkel je zintuigen met deze heerlijke. zachte geuren voor in huis, je salon, badkamer, waar je maar wilt. Deze huisparfums zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit soja wax en met geuroliën afkomstig van over de hele wereld. Speciaal ontworpen om je kamer te vullen met boeiende geuren. Gun jezelf een luxe moment, sluit je ogen en komt helemaal tot rust.

Soya Wax Melts

Deze Wax Melts kunnen enkel gebruikt worden in een daarvoor wax brander. Elke geur bestaat uit een snapbar van 5 blokjes. Je breekt een blokje van de reep af en legt deze in het schaaltje van de brander. Een waxinelichtje laat de Wax Melt smelten en vult de ruimte in een mum van tijd in een oase van geur.

TIP: Wil je de geur verspreiden in een kleine ruimte zoals het toilet, je kleine salon, hal? Breek dan 1 blokje nogmaals door en gebruik een 2uur brandtijd waxinelichtje.

Ieder blokje geeft een periode van 10 uur zijn geur af. Dus 1 reep van 5 blokjes is goed voor 50 uur geursensatie. De wax melts zijn gemaakt van 100% natuurlijke biologisch afbreekbare soya wax. We maken slechts gebruik van hoogste kwaliteit geurolie en zijn niet giftig. Onze producten zijn niet schadelijk voor het milieu. We gebruiken geen dierlijke producten en er zijn geen dieren gebruikt om de producten te testen.

Het assortiment bevat een diversiteit aan geuren waaraan met regelmaat nieuwe geuren worden toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor geuren geïnspireerd op topmerken, voor heerlijk frisse geuren en voor zwoele sensuele geuren. Ben jij op zoek naar een specifieke geur, stuur ons een email, zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

LET OP: gebruik alleen de 2uur of 4uur waxinelichtjes. Dit om te voorkomen dat een brander niet te heet wordt en per ongeluk kan barsten. Lees ook de informatie "Haal het beste uit je huisparfum"

Interieur Geurpoeder

Interieur Geurpoeder laat je huis van boven tot beneden heerlijk ruiken. Naast dat het heerlijk ruikt heeft dit poeder ook een ontvettende en reinigende werking en het neutraliseert het nare geurtjes.

Waarvoor kun je ons geurpoeder gebruiken:

 • Strooi het poeder op vloerbedekking of kleden, laat het een half uur intrekken en zuig het op met de stofzuiger voor een heerlijk schoon tapijt/kleed
 • Is een matras toe aan een opfrisbeurt? Strooi het op het matras, laat het intrekken en zuig het na een half uurtje op met de stofzuiger en het matras is weer heerlijk fris.
 • Stinkende kliko’s, vuilnisbakken en kattenbakken zijn verleden tijd! Strooi wat poeder in de bak en hij ruikt heerlijk.
 • Strooi een theelepel poeder in je stofzuigerzak en de muffe geur verdwijnt als sneeuw voor de zon.
 • Los een theelepel poeder op in je schoonmaak of dweilwater en alles ruikt naar dat favoriete geurtje. Pas op met houten vloeren, omdat het poeder sterk ontvet kan dit schadelijk zijn voor natuur houten vloeren die afgewerkt zijn met olie. Gebruik het ook niet op aluminium of natuursteen, het kan een witte waas achterlaten.
 • Last van muffe geurtjes vanuit de afvoer? Meng wat poeder door warm water en giet het door het putje. Is het afvoerputdeksel van aluminium? Veeg na gebruik dit dat even schoon, op aluminium kan het poeder een witte waas veroorzaken.

Haal het beste uit je huisparfum

Onze waxmelts zijn gemaakt met hoogwaardige parfumolie, dit maakt de geur zo intensief. De soyawax houdt deze parfumolie vast en als deze verwarmt wordt geeft hij de geurolie heel geleidelijk af waardoor je 8 tot 10 uur kunt genieten van 1 blokje van een snapbar. 1 blokje weegt 10 gram.

Er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten tijdens het branden van de melts:

Wanneer je de waxmelt met een te hoge temperatuur laat smelten zal hij de parfumolie veel sneller loslaten dan eigenlijk de bedoeling is. Je kunt dan minder lang genieten van de lekkere geur.
Wanneer jij een kleine, lage brander hebt (ruimte tussen de bodem van de brander en de bodem van het kommetje is 8 tot 12 cm hoog), gebruik dan waxinelichtjes van 4 uur.

Heb je een iets grotere of hoge brander (ruimte tussen de bodem van de brander en de bodem van het kommetje is hoger dan 12 cm), of een brander die in het midden open is, gebruik dan waxinelichtjes van 6 uur als de wax bij een 4 uurs kaarsje niet goed smelt of te weinig geur afgeeft.

Waxinelichtjes die 8 uur branden kun je beter niet gebruiken, deze worden zo warm dat de geur te snel zal "verdampen", ze kunnen je brander zelfs beschadigen waardoor deze onbruikbaar wordt.

Bekijk je brander ook kritisch. Zie je dat er scheurtjes zitten in de glazuurlaag dan is je brander onbruikbaar geworden. Je kunt hem dan beter niet meer gebruiken. In deze scheurtjes kan wax gaan zitten, je brander kan dan gaan lekken of echt stuk gaan.

Gebruik daarom ook nooit een scherp voorwerp om je wax uit de brander te verwijderen.

We hebben een paar tips om de wax te verwijderen:

1. Als de wax afgekoeld/hard is, steek even het waxinelichtje aan, de onderste laag van de wax smelt en je kunt de hars er dan zo uitschuiven, even schoonmaken met een stukje keukenpapier en je brander is klaar voor een nieuw geurtje;

2. Wanneer de wax nog vloeibaar/warm is, leg er dan een wattenschijfje in, het wattenschijfje zal de wax opnemen. Even navegen met een keukenpapiertje en je brander is klaar voor een nieuw geurtje;

3. Wanneer de wax afgekoeld/hard is, kun je de brander in zijn geheel even 10 minuten in de vriezer leggen. Daarna laat de wax als een harde schijf los uit de brander en is hij klaar voor een nieuw geurtje.

Aanvulling CLP keurmerk

 • Giftig voor het onderwaterleven met langdurige effecten.
 • Kan een allergische reactie veroorzaken, neem bij ernstige allergische reactie contact op met uw huisarts.
 • Niet geschikt voor consumptie, niet geschikt voor gebruik op de huid. Raadpleeg voor gebruik het item "haal het beste uit je melts".
 • Gebruik bij het smelten van waxmelts altijd een daartoe goedgekeurde waxmelt brander. Twijfelt u of de waxmeltbrander geschikt is, neem dan contact met ons op via email, instagram of facebook.
 • Plaats niet in de buurt van een open raam, open deur of brandbare stoffen.
 • Houdt buiten bereik van kinderen en dieren.

Onze waxmelts bevatten sojawas, (klein percentage eco cocos wax) kleuring en parfumoliën die sterk geconcentreerd zijn en van een zeer hoogwaardige kwaliteit afkomstig uit Nederland en Engeland , wordt geproduceerd conform eisen van de EU.

Een snapbar heeft een gewicht van +/- 50 gram

De waxmelts bestaan uit een percentage van 8% tot 10% geurolie. Indien de waxmelt gekleurd is en/of er is gebruik gemaakt van glitter dan is het percentage van de gebruikte glitter/kleurstof kleiner dan 1%.

soja wax melts huisparfum interieurpoeder vegan het nagelhuuske
waxmelts branders theelichthouder kaarsen soya wax parfum het nagelhuuske