✓ Hoge kwaliteit producten ✓ Gratis advies ✓ Binnen 24uur verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €75

Yodeyma Parfum voor hem & haar

parfum yodeyma voor hem en haar bij het nagelhuuske arnhem

Luxe parfums van Yodeyma voor hem en voor haar. Alle geuren zijn geïnspireerd op de meest prestigieuze merken maar dan voor een betaalbare en eerlijke prijs. Een parfumwereld gevuld met volle geurtonen en fijne geuren. Er is voor iedereen wel een geschikte geur! Verwen jezelf of een ander met kwalitatief hoogwaardige parfum. 

Benieuwd naar alle geuren? In de salon kun je alle parfums uit proberen en je favoriete fragrance meteen meenemen uit voorraad zodat je kan genieten van een langdurige geursensatie. Maak nu je afspraak. De parfums zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: klein (15 ml), middel (50 ml) of groot (100 ml). Maar er is ook een leuke combi deal.

Het ontstaan van parfum

CHYPRE:
In 1917, creëerde Francois Coty het gelaagde en elegante parfum "Le Chypre de Coty". Dit werd dé referentie en naamgever voor een hele groep van parfums: nu bekend als de chypre geurfamilie. Het woord chypre komt van de Franse naam voor het eiland Cyprus; hoewel er ook andere verhalen in omloop zijn over de oorsprong van de naam.

Het zijn zeker geen 'instap parfums' door de complexiteit en gelaagdheid in de opbouw. Chypres zijn wel spannend en intrigerend en zeer de moeite waard om te ontdekken.

FOUGÈRE:
Fougère is een beschrijving van de geur van een groep parfums. Fougère, het Franse woord voor varen, wordt gebruikt om fantasieparfums te beschrijven die gebaseerd zijn op de geur van een vochtig bos, fris, met mossen, wat hout en varens.

ORIËNTAAL:
De geuren in deze familie zijn sensueel, warm en mysterieus met exotische en kruidige ingrediënten zoals vanille, patchouli, amber, musk en sandelhout. Oriëntaalse geuren houden voor een lange tijd aan op de huid en geven een intens aroma. Het zijn meestal "zware", eerder zoete of rokerige geuren. Vaak worden oriëntaalse geuren 's avonds of in de winter gedragen en worden ze spaarzaam aangebracht.

AQUATISCHE GEUREN:
Aquatische geuren hebben de verfrissende geur van zachte zeebriesjes gevangen, de mariene noten werden in 1990 gecreëerd. De vroege waternoten vingen de typische pure geur van de vochtige lucht na een onweersbui. Tegenwoordig worden aquatische noten voornamelijk als accent gebruikt om florale, oriëntaalse en houtachtige geuren te verlevendigen.

ALDEHYDISCH:
Aldehydes zijn een groep synthetische verbindingen, die sinds begin vorige eeuw een revolutie te weeg brachten in parfumland. Het is een groepsnaam voor een type chemische verbindingen. Overigens komen bepaalde aldehydes ook in de natuur voor. De chemische geurstoffenindustrie ontdekte rond 1900 de mogelijkheden van synthetisch gemaakte aldehydes. Aldehydes hebben van zichzelf niet direct een fantastische geur die uitnodigt om dit als centraal thema voor een parfum te nemen. Hun kracht komt pas tot uiting als aldehydes gecombineerd worden met andere geurcomponenten, zoals bloemen. Vaak geven kleine hoeveelheden het mooist effect.

Geurnoten van parfum

  • Topnoten: treden in het begin op de voorgrond.
  • Hartnoten: zijn de ziel van de geur.
  • Basisnoten: geven diepte aan het parfum.

Waar staan topnoten voor?
Topnoten zijn de lichtste en vluchtigste geuren. Ze zijn dominant wanneer je een parfumfles opent en het parfum aanbrengt, maar binnen een half uur zijn deze geuren vervlogen. Typische topnoten zijn citrus-achtige, kruidige en aromatische tonen. Terwijl de topnoten vervagen, bloeien de hartnoten op.

Wat zijn hartnoten in een parfum?
Hartnoten zijn de geuren die vrijkomen nadat de topnoten na enkele minuten beginnen te vervagen. Het hart van de parfum is de belangrijkste fase, dit is ook de geur die gedurende dag het langst aanwezig is. Deze noot bepaalt in wezen het echte karakter van de parfum en geeft een extra dimensie aan de topnoot.

Wat doen basisnoten?
Basisnoten zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal één à twee uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren geur af blijven geven. Voorbeelden van basisnoten zijn houtsoorten zoals sandelhout en harsen.

Dus....

In een parfum worden de 3 lagen onderscheiden, allereerst de topnoten, gevolgd door de hartnoten en ten slotte de basisnoten. Een parfum opent met de topnoten, waarna de hartnoten zich ontvouwen om uiteindelijk over te gaan in de basisnoten. De basisnoten ruik je het langst. Dit zijn meestal de wat zwaardere noten en houden tot een aantal uren aan. Bij elke parfum, verkrijgbaar bij Het Nagelhuuske, voor hem en haar zijn alle noten benoemd.

Prijs parfum

Op zoek naar de lekkerste parfum, maar wilt u niet te veel betalen? Een geurenwereld met veel keuze en voor elk wat wils. Met een ruim assortiment van authentieke dames- en heren geuren. Yodeyma staat bekend om de zeer goede kwaliteit en langdurige geursensatie. Bijna elke parfum wordt in drie formaten geleverd = 15 ml, 50 ml of 100 ml.

  • 15 ml (klein) = € 8,95
  • 50 ml (middel) = € 17,95
  • 100 ml (groot) = € 27,95

Check ook de combi deal als je meerdere parfums wil aanschaffen.

Ontdek hier alle geuren die zijn opgenomen in het assortiment ; wil je ze eerst testen alvorens te bestellen? Ook dat is mogelijk op afspraak in de salon. Een afspraak maken kan via email, whatsapp of even bellen. Maar ook via het contactformulier.

Combi Deal Parfum

  • 50 ml + 15 ml = € 25,-
  • 100 ml + 15 ml = € 35,-

Ontdek hier alle geuren die zijn opgenomen in het assortiment ; wil je ze eerst testen alvorens te bestellen? Ook dat is mogelijk op afspraak in de salon. Een afspraak maken kan via email, whatsapp of even bellen. Maar ook via het contactformulier.